Rhino Correct – nas perfect fără operații

Nu e un accident că am decis să devin chirurg plastician. Ca să fiu sinceră, în anii mei de adolescență, nu am fost fericită de felul în care arătam. Fața mea era OK… cu excepția nasului. Forma lui era oribilă.

Puțin mai târziu, am descoperit operațiile plastice și de atunci am fost destul de interesată de medicină. Am decis să devin medic chirurg pentru a corecta imperfecțiunile cosmetice ale persoanelor și apoi să mi-l corectez pe al meu. Corectarea nasului prin rinoplastie a fost făcută deja în al treilea an de studii. Rezultatul era satisfăcător, dar recuperarea era destul de dureroasă. Refacerea a fost lungă, nasul meu era umflat, dureros și uneori mă simțeam îngrozitor de congestionată…

Din nefericire, a fost prea târziu când am aflat de posibilitatea de a schimba forma nasului fără operație, altfel nu aș fi fost niciodată de acord cu rinoplastia. Sora mea mai tânără, care, la fel ca mine, a moștenit forma nasului de la tatăl nostru, a reușit să evite operația. Ea a folosit Rhino Correct. Acesta este un dispozitiv mic creat pentru corectarea nasului acasă. Arată ca un cârlig de rufe sau o clamă.

rhino correct

Există multe motive pentru a alege Rhino Correct în detrimentul operației

  • O mare rază de acțiune. Producătorul recomandă folosirea regulată a corectorului oamenilor care au probleme precum o umflătură pe nas, formă neregulată, asimetrie, vârf fără formă al nasului. În plus, dispozitivul rezolvă problema deviației de sept. Sub presiune mecanică regulată, cartilajul ia forma dorită și, ca urmare, septul se aliniază.
  • Nedureros. Potrivit experienței surorii mele, pot spune că îndreptarea nasului e nedureroasă. Ea spune că nici măcar nu a simțit disconfort în timpul folosirii Rhino Correct. În timp ce eu încă îmi amintesc reabilitarea mea de acum 5 ani ca un coșmar.
  • Economie de timp. Operația cosmetică, pregătirea (inclusiv examinarea, analizele de sânge etc.) și procesul de recuperare durează. În timp ce dacă porți clama poți face activitățile obișnuite. E recomandat să o porți timp de aproximativ 2 ore pe zi. Poți face asta seara când citești o carte, când stai la calculator sau când pregătești cina. Efectul e obținut după 2-3 luni, dar primele schimbări apar mult mai devreme.
  • Fără reabilitare. Nu există operație fără procesul de recuperare în timpul căreia cel mai adesea o persoană e forțată să-și schimbe modul de viață. Nu există așa ceva cu Rhino Correct.
  • Economie de bani. În calitate de chirurg plastic, pot spune că rinoplastia e o procedură costisitoare. Vorbesc de operația în sine, precum și de terapia post-operatorie. E adevărat, rezultatul operației cosmetice apare mai repede, dar corectorul Rhino Correct e mai sigur și mult mai ieftin.

Deși operațiile plastice sunt locul meu de muncă și modul în care îmi câștig traiul, nu le recomand tuturor. Le spun pacienților cum să-și îndepărteze umflătura nasului, să corecteze forma aripilor și să îndepărteze alte defecte cosmetice cu o siguranță maximă și cheltuieli minime, anume cu acest corector. Alegerea e a ta!